RISSIK Hoveniers | Contact
15941
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15941,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tot ziens bij u in de tuin!

  Contact

  Rissik Hoveniers BV hecht grote waarde aan persoonlijk contact met de klant. Wij zijn altijd bereikbaar voor al uw vragen en/of opmerkingen over onze hoveniersdiensten.

  Rissik Hoveniers BV

  Oude Amersfoortseweg 253 L

  1212 AD Hilversum

  Email: info@rissikhoveniers.nl

  Tel: 035 – 24 00 292

  Mob: 06 – 523 18 110

  Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat wij door werkzaamheden de telefoon niet kunnen beantwoorden, laat u dan een bericht achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

   

  Algemene Voorwaarden:
  Op onze overeenkomsten die wij sluiten met consumenten zijn de ‘Algemene consumentenvoorwaarden voor leden VHG branchevereniging voor ondernemers in het groen’ van toepassing. Deze voorwaarden, welke in werking zijn getreden op 1 januari 2016, zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Utrecht onder nummer 78396506. Deze voorwaarden zijn hier te vinden. Indien gewenst sturen wij u deze voorwaarden op verzoek kosteloos in print naar u toe.

   

  Inboetregeling Rissik Hoveniers
  Inboet: het vervangen van dode en/of niet goed aangeslagen beplanting door Rissik Hoveniers BV binnen een termijn van één jaar, hetzij tot het eerstvolgende groeiseizoen. Uitval door verdroging en/of extreme weersinvloeden zoals vorst en hevige regenval zal niet worden vergoed. Inboet geldt alleen voor het nieuw aangeleverde plantmateriaal en niet voor verplaatste en/of hergebruikte beplanting. Inboet geldt alleen voor plantmateriaal; arbeid die gemoeid is met het verkrijgen, aanvoeren en vervangen van deze beplanting zal apart aan de opdrachtgever worden gefactureerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van gewerkte uren. Uiteraard geldt de inboetgarantie enkel bij juist onderhoudt door de opdrachtgever. Mocht u vragen hebben over het onderhoud kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen.